Celulita lupta cu role de Masaj, sport, hormoni și Co.

Celulita este coșmarul oricărei femei. Adancituri inestetice de pe coapse, solduri si Fese, dar nu cazuri izolate, si masa fenomen: celulita afecteaza aproximativ 80% din toate femeile. Cum spuneți că sunt pielea fermă și celulita eficient de luptă, declară aici, veți învăța de la noi.

Celulita putem wegrubbeln ușor și Ficat: masaj stimulează circulația sângelui și pentru a se asigura că de ardere a grasimilor va fi activat. În plus, umflături cauzate de retenție a apei scade. În afară de specială a țesutului conjunctiv masaj la fizioterapeut, dar există, de asemenea, opțiuni excelente pentru acasă. Special cu role de Masaj și ușoare Zupfmassagen se poate aplica easy auto circulația sângelui și atât de ușor de roti.

Sare de baie cu alge marine împotriva celulitei

foto5Instrumente pentru a face baie, care sunt realizate cu extracte de alge sau de săruri, este posibil pentru a reduce celulita-adancituri este demonstrabil. În mod regulat aplicarea alge acționează pozitiv asupra metabolismului lipidelor; mina de sare de baie este recomandat să facă în cazul în care celulită și retenție de apă.

Celulita adé datorită un duș rece

Stimul oferă Frig-Cald, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și stimulează metabolismul grăsimilor. Este tonifică pielea și schwämmt toxinele din țesuturi. De trei Ori la rând caldă și rece noutățile, și veți observa că ingrijit impuls vine de la Dvs. de tapiterie.

Sportul contra celulitei

Nu este o problemă: mișcarea-aceasta este Alfa și Omega, când vine vorba de enervant urme de lovituri provoci. Dar aceasta nu înseamnă că ea are nevoie de cinci Ori în săptămână să transpire în sala de gimnastică. Plimbari regulate, zilnice scări în loc de lift, și un alt tur pe bicicleta, Prima se poate integra în viața de zi cu zi și de a menține pe calea netedă a pielii. Pentru toate greu de lucru sala de sport-accesul la interior este o combinație de rezistență și de formare musculare este deosebit de util, deoarece construiește de grăsime și de mușchi. Și pentru cei care preferă să se angajeze în aer liber sport: scandinave Mersul pe jos și Înot pentru a ajunge la același efect.

Creme și loțiuni pentru combaterea celulitei

Creme nu sunt o minune de-o armă în lupta împotriva celulitei, cu toate acestea, ele pot sprijini efect de sport și o dietă echilibrată în mod pozitiv. Consecventă creme, cu toate acestea, datoria, cel mai bine dimineața și seara! Atunci când cumpără astfel de produse, sigur de a atrage atenția asupra ingrediente. Cafeina, ruscus si ginseng de exemplu, stimulează microcirculația, de grăsime, dar, de asemenea, лимфотока.

Nici celulita, datorită dieta adecvată

Corectă și echilibrată, desigur, de asemenea, joacă aici un rol decisiv. Rău de grăsimi saturate, zahăr, de exemplu, alb si paste. Hotărâți-vă preferă pește și carne de pasăre. Lichid, de asemenea, extrem de important, pentru a celulitei-adancituri ceva de contracarat. Ea stimulează metabolismul, prin acordarea de sprijin pierderea de grăsime și de a face pielea din interior frumos растолстел. Este mai bine să bea pe zi, nu mai puțin de două-trei litri.

foto6

Fumatul si anticonceptionalele contribuie la celulita

Fumatul îngustează vasele de sânge și limitează astfel alimentarea cu sânge a țesutului conjunctiv. Rezultatul: celulele sunt mai bine alimentate cu substanțe nutritive și pot agrava celulita, chiar mai mult.

Foarte pastile de estrogen, ca Două sau trei trepte de comprimate a subliniat conțin o mare doză de Estrogen și poate agrava celulita. Moderne, mini-comprimate nu conțin Estrogen. Mai bine vorbeste cu medicul ginecolog și permite să-l îndrume.

După cum puteți vedea, există multe moduri de a неэстетичные urme de lovituri lupta tensiunile și de a facilita ei cu adevărat. Cu toate acestea noi femeile ar trebui să accepte, cu toate acestea Noastră tesutul Conjunctiv de la natura, din păcate, nu atât de strâns și ferm, ca un om așa și va rămâne una sau alte rugozitate. Dar, sincer, Cine este atât de îngrijorat?