Urme de lovituri pe coapsa – ce să fac împotriva celulitei?

Nu este un panaceu, dar unele metode și trucuri deja, pentru a inestetice urme de lovituri pe șold a facilita, de a face pentru a crea mai multe femei. Celulita sau portocaliu în loc de elastic și neted șold condiționată ereditar motive, pielea are de multe ori. Tulburări în metabolismul și starea pielii structura sunt principalele cauze ale celulitei. De asemenea, Excesul de greutate nu este propice pentru urme de lovituri pe șold, în cazul în care prea multe kilograme în plus și a celulitei obligat să stea în comunicare. De asemenea, multe dintre femeile suple suferă de o slăbiciune a țesutului conjunctiv. 80-90 la sută din femei sunt afectate de celulita de pe corp urme de lovituri trase va fi de masaj, o cabină de Duș de contrast, creme costisitoare tratamente de înfrumusețare, sport și așa mai departe – unele metode și sfaturi de fapt pot contracara orange pielii.

Cu role de masaj pentru Fese si picioare

foto7Așa-numita celulita-scuter, substanțe cu conținut relevant și de masaj accesorii echipate trebui să numim celulita lupta. Celulita-roller pot fi găsite în produsele de departamente și farmacii și nu prea scump, astfel încât să puteți veni la un test. De multe ori intră în componența masaj scutere direct, lichide sau Uleiuri cu ingrediente active care ajută în plus față de masaj efect împotriva urme de lovituri pe coapsă. Numai masaj, dar încă destul de util, bile sau îngroșarea stimulează circulația sanguină și acționează tonifiere.

Creme Anti-Celulita

Creme nu pot elimina celulita complet, dar face mai ușor. Crema poate pătrunde numai în stratul exterior al pielii, nu la celulele grase, care sunt necesare pentru неэстетичные urme de lovituri la coapsa este responsabila. Dar vă poate întări pielea și de a strânge și simptome atunci se va dezintegra. Pentru a face acest lucru aveți nevoie să aplicați dar în mod regulat, astfel ca celulita va fi numai bun pentru a ascunde și de timp din nou iese în prim-plan, când crema nu se aplica. Celulita-creme de multe ori conțin ginkgo, cafeina, guarana, ceai alb, extract de scoarță de Mesteacăn, retinol (vitamina A) sau astfel de suplimente, care îmbunătățesc circulația sângelui și țesutului conjunctiv, ar trebui să se intensifice.

Nutriție adecvată și pentru a bea o mulțime

Celulita apare amplificat atunci când gras dieta, o mulțime de Fast-food, alcool, dulciuri. În schimb, o mulțime de legume, pește, carne slabă, cereale integrale și fructe și a pus o mulțime de a bea, de 2-3 litri de apă, apă minerală sau ceai neindulcit pe zi. Vitamina C și E pentru a consolida și de a restabili tesutului conjunctiv, potasiu are un efect дегидратирующее și ajută împotriva așa-numitele toxine, a depunerilor de grasime. De asemenea siliconului acid, care este conținută în integrale de orez, fulgi de ovăz și coji de cartofi, întărește țesutul conjunctiv. Proteine ar trebui să au fost, de asemenea, incluse în planul de alimentare, ele conțin carne, pește, soia și produse lactate.

Sport

Muschii cea mai bună opțiune pentru a strânge picioarele și Fesele, desigur. Sportul stimulează metabolismul și circulația sângelui, depozitele de grasime sunt digerate mai bine. Ciclism, Înot, sărituri de la trambulină-Jumping, Jogging sau mersul pe jos este bine-potrivite pentru celulita tensiunea de luptă și în primul rând de a preveni.

Cabină De Duș De Contrast

Este destul de simplu și nu consumatoare de timp metoda, cu toate acestea, este doar în timpul iernii, ceva de Rupere: cabină de Duș de contrast. Alternanța de cald și rece aduce metabolismul avânt și îmbunătățește circulația sângelui.

Drenaj limfatic

Drenaj limfatic este un masaj special, metoda care se aplică atunci când celulita de multe ori, cineva care să-celulele de ieșire lichid. De multe ori Dellem acționează pe coapsa, de asemenea, prin retenție de apă, care poate scurge prin drenajul limfatic.

foto8

Sare de baie cu alge marine.

Baie cu alge si/sau sare ajuta pentru a îmbunătăți starea pielii și de a reduce urme de lovituri pe coapse și Fese. Este conținută în sare de magneziu, stimulează metabolismul, alge strânge și de a face pielea supla. O Baie calda seara, ajută nu numai pentru celulita, dar acționează și расслабляюще.

Celulita Folie / Body Wrapping

Celulita cream poate acționa chiar mai bine, dacă ea a înfășurat cu folie strâns în jurul coapselor și Feselor și 45 minute și poate afecta. Cu utilizarea regulată de 2-4 Ori pe săptămână, puteți obține o durată de succes. De asemenea, salon de infrumusetare ofera celulita wraps, de multe ori cu Algengels sau Uleiuri esentiale.

Ultrasunete împotriva celulitei

Aparatul cu ultrasunete provoacă vibrații, care, atunci când celulita-terapie atât de mult, că celulele de grasime se sparg. În afară de ușoare furnicături nimic nu a simțit, totuși, de cel puțin 6 ședințe a câte 1 oră de nevoie – nu se plătește și se află, în general, la aproximativ 1.500-2.000 de euro.

Operațiuni / Liposuctie

În cazuri foarte grave de celulita operație poate ajuta. De multe ori se face liposuctie pe zgura de pe Locurile afectate în zona coapselor și a Feselor отсасываются și urme de lovituri pot fi mult reduse. La femei subțire, care sufera de celulita, potrivit așa-numita Subzision, procedura din America. Aici grăsime nu aspirate, iar соединительнотканные fire rupte, care desfășoară urme de lovituri responsabilitate.